Exclusieve verlichting | Light & Design

Exclusieve verlichting

Sfeer bepaalt hoe een ruimte voelt. Goede verlichting draagt de beleving van een omgeving en kan zich aanpassen aan de gelegenheid. Een sfeervol diner met vrienden of een goed verlichte werkplek. Met 20 jaar ervaring en meer dan 100 top collecties in huis creëren wij jouw persoonlijke ambiance.

Wij zijn Light & Design

Bij Light & Design kunt u terecht voor alle topmerken design verlichting, maar ook alle technische verlichting en toebehoren. Op basis van tekeningen of een bezoek aan huis werken we voor u een verlichtingsplan uit.

Met topmerken als Jacco Maris, Kevin Reilly, Brand van Egmond en – sinds kort – het adembenemende Tsjechische Lasvit vind je bij ons het mooiste van het beste.

In onze winkel in Laren kunt u meer dan 80 armaturen op uw gemak bezichtigen. Van alle collecties hebben we natuurlijk de meest actuele catalogus voorhanden zodat u ook net die andere kleur of grootte kunt bekijken.

Bekijk onze showroom
Janard Stroetinga Janard Stroetinga
Bob Dekker Bob Dekker
Kinetura | Shanghai

Wij adviseren u graag

Heeft u plannen om te verbouwen of bent u toe aan iets anders in uw woning of bedrijf? Wij adviseren u graag op het gebied van verlichting. Neem contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te maken.

Neem contact op