&Costa

&’Costa is de ideale omgeving om te experimenteren. Het in Vicenza gevestigde bedrijf, is ontstaan door de inspanningen van de ontwerper Carlo Zerbaro, die reeds lang werkzaam is in de design sector en daar alom gerespecteerd wordt. Hij is altijd op zoek naar ontwerpen die aansluiten bij de wensen van de klant. Onder meer is hij beroemd geworden door op de internationale meubelbeurs in Keulen de stand en de uitstraling van het paviljoen ‘Italia’ te ontwerpen. Hij heeft aan vele tentoonstellingen wereldwijd deelgenomen en daarnaast ook enkele van zijn ontwerpen gepresenteerd in het MOMA in New York. Hij heeft onder andere de volgende prijzen gewonnen: Du Pont in Keulen, Young Design in Milaan, Casaidea in Rome, Le best of now! Design à Vivre op de toonaangevende Parijse beurs Maison & Objet. Daarnaast ontwerpt hij ook voor het gerenommeerde Franse merk Roche Bobois.
Het gevoel om zijn ideeën zelf te gaan produceren werd steeds sterker, dus Carlo Zerbaro heeft toen besloten zijn eigen studiolaboratorium te openen, waarbij de focus op verlichting kwam te liggen.

Nu werkt hij dagelijks samen met jonge ontwerpers, met als basis een solide team dat &’Costa heeft opgericht. De belangrijkste focus van het team ligt in de passie voor materialen en research naar esthetische vormgeving.

www.andcosta.com