Lichtadvies

Wij adviseren u graag op het gebied van verlichting; bij u thuis of bij uw bedrijf.

Na een intakegesprek geven wij direct een advies voor een bepaald armatuur of werken wij een advies uit.

Een lichtadvies wordt uitgebracht als u een bestaande situatie aan wilt passen of plannen heeft voor een verandering of verbouwing aan uw woning. Het advies in bestaande situaties kan variëren van toepassen van één enkele nieuwe lamp voor bijvoorbeeld meer leeslicht tot een totaal advies voor een betere of logischer lichtinvulling van één of meerder ruimtes in uw woning.

Ook helpen wij u graag met armatuuradvies voor invulling van een getekend lichtplan bij verbouwing of nieuwbouw. Hierbij houden wij naast de esthetische kant ook de functionele kant van de toe te passen armaturen in de gaten en geven u handige tips voor schakeling, aanvullende verlichting en/of lichttechnische kenmerken van gekozen armaturen. Indien gewenst, wordt voor tekenwerk of aanvullend advies de hulp ingeroepen van de interieurarchitecten van Kabaz Hilversum.

Tenslotte kunnen we ook de plaatsing en montage van de gekozen verlichting voor u verzorgen; Light & Design heeft hiervoor een eigen, vakkundige technische dienst.