Project Blaricum - Eetkamer Project Azami - Balie

Diensten

Bij Light & Design in Laren, het Gooi, kunt u terecht voor verlichting en advies voor verlichting van alle topmerken als Maroeska Metz, Brand & van Egmond, Modular, Jacco Maris, Ingo Maurer, Artimide, Flos en vele andere.

Het tot stand komen van een eindresultaat bestaat uit een viertal fasen die we afzonderlijk hebben beschreven voor u.

Lichtadvies

Lichtadvies

Maak uw woning tot een krachtige eenheid

Een lichtadvies wordt uitgebracht als u een bestaande situatie aan wilt passen of plannen heeft voor een verandering of verbouwing aan uw woning. Het advies in bestaande situaties kan variëren van toepassen van één enkele nieuwe lamp voor bijvoorbeeld meer leeslicht tot een totaal advies voor een betere of logischer lichtinvulling van één of meerder ruimtes in uw woning.

Adviesgesprek aanvragen

Ook helpen wij u graag met armatuuradvies voor invulling van een getekend lichtplan bij verbouwing of nieuwbouw. Hierbij houden wij naast de esthetische kant ook de functionele kant van de toe te passen armaturen in de gaten en geven u handige tips voor schakeling, aanvullende verlichting en/of lichttechnische kenmerken van gekozen armaturen.

Indien gewenst, wordt voor tekenwerk of aanvullend advies de hulp ingeroepen van de interieurarchitecten van Kabaz Hilversum. Tenslotte kunnen we ook de plaatsing en montage van de gekozen verlichting voor u verzorgen; Light & Design heeft hiervoor een eigen, vakkundige technische dienst.

Lichtplan

Een verlichtingsplan bestaat uit drie onderdelen te weten:

Installatie

Installatie

Bij Light & Design beschikken wij over een eigen technische dienst

Er wordt over alle mogelijkheden meegedacht om de verlichting op een goede en nette manier te plaatsen. Technisch inzicht is hier vereist maar ook improvisatievermogen en flexibiliteit. Montage van de verlichting loopt uiteen van fragiele wandlampen tot loodzware kroonluchters en niet te vergeten de licht sturing. Met licht sturing wordt bedoeld, van de simpele aan uit schakelaar tot domotica oplossingen alles met afstandsbediening en/of met lichttijd regeling.

Adviesgesprek aanvragen

Maatwerk

Maak uw woning tot een krachtige eenheid

Er wordt over alle mogelijkheden meegedacht om de verlichting op een goede en vakkundige manier te plaatsen. Technische kennis en creativiteit in montage uitdagingen leiden vaak tot verrassende maatwerkoplossingen. Light & Design biedt meer dan 20 jaar ervaring in levering en montage.

Adviesgesprek aanvragen
Opal Arc | Tom Dixon Opal Arc | Tom Dixon

Heeft u een vraag of wilt u meer weten?
Neem dan contact op

Wij adviseren u graag op het gebied van verlichting. Neem contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te maken.

Neem contact op